sâmbătă, 22 august 2015

Pinspiration - 5 idei de cadouri pe ultima sută de metri


  
     
       Bună dragele mele. Aici Hadasa la datorie :). Azi vă arăt 5 cadouri pe care puteţi să le pregatiţi repejor, simplu şi prietenii, familia, profesorii, etc. vor fi încântaţi. Sursa mea de inspiraţie este, bineînţeles, Pinterest. Acest articol îl puteti găsi şi pe blogul For the love of Beauty.
 

1. Surpriza în borcan


      De multe ori nu contează atât de mult conţinutul pe cît contează ambalajul, sau scopul lui. În cazul acestui cadou se aplica acest principiu. Aşadar, se dă fuguţa în cămară. Se alege un borcan mic sau mare după nevoie. Se curăţă frumos. Ei bine de aici rămâne la latitudinea voastră ce faceţi cu el, pentru că aveţi atâtea posibilităţi. Puteţi să îl umpleţi cu „bunătăţi” cosmetice, bileţele motivaţionale, poze, etc. Fiţi cât mai creativi, aşa cadoul vostru va fi sigur original şi foarte preţuit. 

 
      1. Pietricele decorative

         Se dă fuguţa în curte, parc, drum, etc. Se aduna pietricele de diferite forme şi mărimi. Se curăţă frumos. Se iau acuarele, acrilice, markere, etc. De desenează ceva creativ pe ele şi TADAM: cadou de casă nouă (şi nu numai). 




 

    1. Aţă, cuie, lemn


         Dai fuguţa în atelier/pădure. Iei o bucată de scândură, (dacă vrei poate fi un lemn „nerafinat” pentru un aspect mai rustic). Îţi alegi o formă anume. Iei câteva cuie pe care le baţi în lemn în forma dorită (poate fi ceva abstract, reacţia e aceeaşi). Te joci cu aţa în jurul cuielor ca să umpli forma. Ce îţi iese? Ceva care o să aibă drept rezultat reacţia asta: „Ce tablou tare! Nu am mai văzut aşa ceva! Îl şi pun pe perete.”


 
    1. Pachetul de cărţi iubăreţ

      Se procură un pachet de cărţi (preferabil de 52 de cărţi). Se perforează marginile. Se prind cu aţă (sau altceva cu care le poţi prinde :p). Se scrie pe ele 52 motive pentru care iubeşti persoana căreia îi faci cadoul. Awwwww....


 
    1. Pioneze la putere


         Se iau cam toate pionezele din casă (sau magazin). Se ia o bucată de carton. Decorăm  cartonul cu hârtie colorată, albă, cu modele, etc. Se alege o formă anume. Se umple forma cu pioneze. Tablou cu stil şi modern? Da, te rog! 

    
         Sper că v-a plăcut această postare şi că aceste idei vă sunt de folos. Dacă da, atunci nu ezitaţi să îmi spuneţi lucrul acesta în comentarii. Va pup!


3 comentarii: